top of page
IMG_3349_edited_edited.jpg

MO 2019

80% Monastrell, 10% Cabernet Suavignon och
10% Garnacha Tintorera

VINET

Dofter av mogen röd frukt med en hint av kryddor och bakverk.

Mjuk munkänsla med toner av saftig röd frukt, bra struktur och en lång tanninavslutning med balanserad och behaglig syra.

MO är endast tillgängligt för våra restaurnagkunder för tillfället. 

TILLVERKNING & LAGRING

Skörd: Druvorna skördas för hand och sorteras sedan noggrant. 

Terroir: Stenig, fattig på organiskt material. Kalkstensunderlag med ytor av lera i dalgången.

M ö.h: 650 m.

Vinifikation: Maceration i 10 dagar under kontrollerad temperatur (26-28ºC).

Lagring: Malolaktisk jäsning i rostfria ståltankar och sedan lagrad i 4 månader på franska ekfat.

Producent: MG Wines Group.

bottom of page